Angelica Blick

Angelica Blick! har nu en tävling om ni har missat det den går ut på att ni skall välja ett plagg/skor/väska ja ni förstår.. det är från nelly och sedan beskriva hur ni skulle matcha det och varför just ni skall vinna! hon har beskrivningen i detta inlägget http://nyheter24.se/modette/angelicablick/2011/12/31/angelica-%E2%99%A5-nelly-competition/ så är ni sugna på att få chansen att vinna ett presentkort värde 1000 kr tror jag det var så tar länken er dit och är ni inte? så varför inte gå och läsa angies blogg!
haha jag kom nyss på att jag trodde man skulle välja ett plagg man ville vinna så jag valde ju mitt favorit plagg och skrev att det vorre en dröm att få det haha åh herregud men aja :)

tisdag

Idag har jag sprungit massa ärenden hämtat upp min syster och hennes dotter sedan har vi varit på leos lekland vilket är en ganska rolig upplevelse tills man kommer hem med en dunkande huvudvärk haha efter alla barnens skrik och skratt! Har även packat en massa idag eftersom vi skall flytta .. vart vet jag inte än. Det kan vara riktigt jobbigt att veta att man snart kanske inte har något boende men som sagt det löser väl sig alltid? vi får hoppas! Nu skall jag bara sega i sängen och kolla på gossip girl hade jag tänkt men innan dess så skall jag tipsa er om en tävling i ett nytt inlägg! hugs&kisses

RSS 2.0