23/4 2010Sen dog himmlen i dina händer...

jo men tjena
jag har inte orkat skriva på ett tag, vilket betyder att det här med blogg inte är min grejj, för jag har inte ekonomin till att ständigt köpa kläder, skor och allt annat jag skulle vilja ha men jag ska försöka bättra mig fick lite skäll av anna idag angående bloggandet! under denna veckan som varit har jag inte gjort någonting alls faktiskt. men min pojkvän har fyllt mina dagar med lycka må jag säga! han har sovit hos mig sen förra fredagen alltså en vecka, Vilken grabb! i tisdags var det dessutom 2 år och 3 månader för mig och min pojkvän! brukar inte vara tjejen som räknar månad för månad, men det här är ju underbart! till detta inlägget får ni en bild på mig och min pojkvän1/4 2010 april, april!

Godmorgon!

jävligt pepp på nästa vecka, eftersom det är lov! jag hoppas innerligt att det ska bli ett roligt lov. Just nu befinner jag mig hemma. Jag var inte i skolan idag pågrund av att jag är såpass förkyld och har inte alls mått bra. Lite tråkigt eftersom lovet börjar idag och hade velat krama mina vänner innan lovet började men vi får hoppas att vi kanske ses endå! Jag ska snart hoppa in i duschen och sedan fixa mig lite, väntar på att jakob ska komma hit och sen får vi se vad vi gör. Det är ju underbart väder idag! Jag måste berätta om mina drömmar dom är helt sjuka! jag drömmer alltid om att någon blir skjuten eller att jag blir biten av antingen hundar, katter, lejon, tigrar eller överhuvudtaget något annat jävla litet djur. Hur skumt är inte det? så jag sökte på google.se "drömtydning" bara för skojjs skull. detta var det jag fick veta

Hund : Snälla hundar betyder bara bra saker, men om de morrar eller bits så ska du tolka drömmen som en varning för fiender eller falska kärleksbetygelser.

Katt : Det är inget bra tecken att drömma om en katt. Katter förutspår trassel, problem, och otrohet.

Vapen : Varnar för att du blir orättvist behandlad!

Kaniner och liknande smådjur
: utökning av familjen, nya ansvar i hemmet.

Stora kattdjur
: en auktoritet uppmärksammar dig, kan vara en chef eller en förälder.

Enligt detta så kan jag inte se något posetivt, förutom utökning av familjen, haha bara det inte är jag som ska få göra det jobbet! så blir jag glad. Men allt det andra är ju lite wierd, och klart man får funderingar eftersom jag drömmer om det så pass ofta! Kanske får ta och skaffa mig en drömfångare det är som en stark beskyddare som användas av indianerna förr i tiden, den skyddade mot onda drömmar och andra. skulle också fått blivit en liten bild till inlägget men förtillfället funkar det inte att fixa, och nu ska jag kila in till duschen. Ha en underbar dag!

RSS 2.0