cigarettes

 

Jag slutade skolan idag klockan 10 sedan var jag så sjukt sugen på godis så jag åkte in till stan och köpte med mig lite att knapra på sen hehe nu skall jag lägga mig i min säng framför min stora nya tv och kika på sex and the city och vräka i mig massa godis, hörreni röka är dåligt så börja inte med det va!

 

 

 


secondhand











Lite olika fynd jag hittade på secondhand här omdagen som jag skulle laddat upp men orkade inte har inte ens orkat ta kort på min nya kavaj som är favorit plagget förtillfället eller lite andra plagg som jag hittat på H&M. lata jag



Söndag

 

Idag har vi haft kalas för min käre mor som fyllde kärring i torsdag, så har bara vräkt i mig mat och tårta. Den otroligt söta tösen på bilden är min systers vackra tös haha det skall ju synas att maten är god.

 

Har dansat hela natten lång igår med Alicia så är helt slut så ikväll skall jag bara ligga hemma och kolla film. Imorgon får jag också låna min pojkväns stativ osv blev ju inte av sist och har inte träffat han något, så kanske kommer komma upp lite mer bilder här på bloggen förtillfället. Hejsvejs

 

 


första är knäckt







Efter IKEA så åt jag och mamma middag på någon mysig restaurang och igår kväll kämpade jag med att bygga ihop mina nya möbler nu fattas bara alla prydnadssaker, blev ju endå ganska bra kommer kanske komma upp någon bild! sen körde jag och alkoholen igen och ena frugan, det blev lokalfest för Amanda och Zhara som fyllde år, det var verkligen en lyckad kväll. På bilden ovanför är alicia och bilden nedanför är på våran fina och sena kvällsmat! (Y)




aha







Kom nyss hem ifrån nollningen, festutomhus! kan inte hålla tyst så måste få ur mig det vilka jävla vidriga folk det finns nu förtiden det är helt otroligt, har varit en trevlig kväll tills senare...

Här får ni två bilder på hur jag såg ut ikväll, jag vet att första bilden är väldigt "söt" men fick bli några snabba bilder innan jag åkte iväg ni får också en tjuvkik på hur min nya kavaj ser ut, mycket snyggare i verkligheten dock. Men nu skall jag gå och sova är så sjukt sur och skall upp tidigt imorgon till IKEA skall köpa lite nya möbler till mitt rum, vi hörs imorgon! kram



taylor swift

 

 


26 Augusti 2010






Kom hem för en liten stund sedan, har varit ledig hela dagen idag vilket har varit riktigt skönt, så bestämde mig för att åka ner till stan och kolla ifall min skjorta var kvar som jag hade kollat på, vi kunde liksom inte skiljas åt så min kära syster köpte den till mig för jag är pank hehe, en bild på den får komma in på bloggen imorgon för är sjukt trött.

Jag är väldigt dålig på att lägga ut bilder på mina så kallade "outfits" som alla bloggar alltid lägger ut och det är bara för jag inte har en egen kamera än och ingen som kan ta bilderna åt mig är så krångligt att försöka ställa kameran någonstans (brukar låna min pojkväns systemkamera) skall nog iallafall åka och låna min pojkväns stativ imorgon så skall ni få några av mina favorit outfits att kika på.

Idag har jag varit så lat att jag inte orkat laga mat så det fick bli hämtmat, wokad kyckling med bambuskott och nudlar och krusbärs dricka! åh fyfan vad jag skall vräka i mig hehehehheheh. Hörs senare eller imorgon! ha det gött så länge hejsvejs nudelface (hehe humor)



inspiration




































SHopping






Åhlens





H&M



Secondhand





back to school & work outfit Nelly competition



Här är mitt bidrag till back to school & work outfit @Nelly competition, skriv gärna en kommentar om vad ni tycker och om ni själva vill vara med och tävla så måste ni ha en blogg gå in på http://nelly.blogg.se/2010/august/nellys-stora-back-to-school-work-best-outfi.html Där ni kan länka ert bidrag, nu skall jag ta och lägga mig brevid min sjuka pojkvän som ligger och snorar i sängen. Ha det bäst så skall jag lägga upp massa bilder på bloggen imorgon! Kram




23 Augusti 2010

Hej alla läsare, min dator har varit sönder när jag och mina vänner hade lagat mat här hemma hos mig och precis skulle sätta på en film via datorn som är kopplad till tv.n så dog datorn, så har varit utan internet ett tag nu har massa nytt i garderoben och tyvärr har alla mina saker försvunnit ifrån datorn men som tur är så gick den att fixa och det gjorde ju då min kära underbara pojkvän snacka om att jag är glad va!! och ni visste ju inte att han har varit borta ett tag och har därför inte kunnat kolla på min bästa vän "datorn" men nu funkar allt! awesome

Skolan började dessutom idag och jag är redan helt lost på den, när jag steg in i klassrummet och såg alla människor sen förra året sjönk helt plötsligt mitt humör, trivs inte alls i min klass. Men nu måste jag faktiskt sova börjar klockan 08.20 imorgon och inte nog med det vi skall göra en massa prover igen samma som förra året helt onödigt. Ta hand om er så länge så skall jag allt försöka få igång på bloggen igen Hugs & Kisses.

Burgundy



Bild: Carolines mode

Caroline skrev lite om burgundy som kommer vara en av höstens färger och varför inte? sjukt snyggt.




barabrillor










http://www.barabrillor.se finns snygga brillor billigt hörrrni!! dom sista är dock ifrån www.Modekungen.se! ett riktigt kap vettja! jag skall haffa ett par när jag får pengar, skall åka till IKEA nu i aug och köpa nya möbler så kläder och sånt får nog vänta!




Style by Kling




































Elin Kling, det finns nog inte en enda kvinna som klär sig snyggare! Helt otroligt. Om man endå hade haft ekonomin till att ständigt köpa skor, kläder osv... hade nog min garderob varit helt smockad med snygga kläder i liknande stil som Klings!




HEJ och hå





Kvällen blev inte som planerad det blev flyttat tills imorgon, så istället myste jag med mina nära och kära till A Walk To Remember! blev även tacos och choklad.

Just nu ligger min sötnos och sover bilderna är dock tagna på dagen, men hon ligger här i mitt knä och skakar haha hon är sjukt rädd för åskan och ösregnet. Fyfan vad jag är trött på allt regn det gör ju ingenting annat än att regna. Så sur och trött så snart skall jag sussa gött!




cooperfestivalen 2010















cooperfestivalen 2010 och på sista bilden ser ni mitt kottfår och min pojkväns till höger haha. Han tyckte att mitt var fult vilket jag inte håller med om! alla ser ju att mitt ligger ner och inte ser missbildat ut. PUNKT SLUT!

Ikväll blir det nog alkohol för hela slanten! föresten jag har glömt att berätta att min kissemisse är hemma nu! Det var en tjej som hade tagit hand om henne så hon har haft det bra! kommer komma massa bilder säkert några inlägg eftersom jag varit dålig med skrivandet! men nu skall jag duscha och sedan skall jag ringa mina damer och meddela att det nog blir party! ta hand om er så länge kram




9 Augusti 2010





Idag är det 3 dagar sedan min älskling har varit bortsprungen. Håller på att göra lappar som vi skall sätta upp lite överallt här i området, jag hoppas hon är okej, det gör så ont i hjärtat att inte veta hur hon mår.

Gårdagen spenderades med Jakob, vi kollade film och lagade mat. Det har regnat konstant i 3 dagar nu här i borås, så har spenderat dom senaste dagarna inomhus, förutom att letat efter Sally. Ikväll som vanligt skall väl jag bara vara hemma, kanske skall ta lite nya kort? det blir nog så ifall jag orkar. Kram



MODEKUNGEN







LIL WAYNE

 

 


Nelly @ Åhaga













Jag ber om ursäkt för all kvaliteé på bilderna och jag har sagt 1000 gånger att jag tyvärr inte har någon kamera utan får använda mobilen men här är det jag shoppade på Nelly Fashion Outlet! förutom den sista stickade tröjan blå/vit randig, den inshoppades ifrån H&M på herr avdelningen 250 kr!

köpte sedan ett nytt halsband det som jag har på bilderna en bit nerför detta inlägget, köpte ett likadant för mitt hade blivit guldfärgat! så nu har jag ett nytt i silver igen! Ikväll blir det till att grilla och massa sånt gott med mina kära vänner! ta hand om er så länge Kram!




Bobby's






Nu finns Bobbys shampoo billigt på coop 39:- så passa på att köp det! själv köpte jag det idag och skall prova på ifall det är så bra som alla andra säger. Hörs imorgon Kram!





Rösta på min skodesign!




Tack till alla nära och kära som har röstat, och till er goa människor där ute! jag hoppas inte ni glömmer att rösta en gång till! klicka på länken här nedanför och gå neråt på sidan så kan ni rösta! Hugs and kisses


http://nelly.com/designyourshoe/Default.asp?obj=ykU1cFoIcOXM8TFIFGBlNPlSwdg062DtcXi5dMA4ZVDUmIcrMbQZ



2 Augusti 2010


Idag har jag och min käre mor varit på Nelly Fashion Outlet på Åhaga! där jag har inshoppat en hel del saker, jag får försöka få någon bra bild på dom så dessa kan komma ut här på bloggen, vilket inte är så lätt eftersom jag fortfarande inte äger någon kamera.

Ikväll kommer min pojkvän hem ifrån England men vi skall inte ses förens på onsdag för han har mycket bilder han skall redigera och fixa sedan skall bruden välja ut dom bästa som sedan skall skickas till henne, så ikväll skall jag nog träffa några nära och kära, vad skall ni göra en sån här kväll?  Ha det bra Kram!



John Mayer

 

 


1 Augusti 2010

 

 

Här om dagen då jag inte hade haft internet på några dagar så var jag i stan och köpte dessa sjukt snygga skorna ja dom finns på Scorett och Skopunkten, endast 300 kr! finns även i grönt och vitt!

 

Bilderna på dessa snygga damer här uppe är tagna i väntan på bussen! haha

 

 


RSS 2.0