hej hej hej hej

nu var det ett jävla tag sedan jag bloggade och kände att jag behövde skriva ett inlägg även om det inte har hänt/händer nått kul idag. Om en stund skall jakob komma hit och vi skall spela tv spel och sånt där roligt det är dessutom bara denna veckan kvar sedan är det höstlov!! jävligt pepp inför detta :)))) nu skall jag ta och hoppa in i duschen och göra mig iordning klockan 5 alltså om 35 min kommer min gubbe, så hejsvejsinspiration


hejjjjj

 


Just nu ligger jag här i sängen och kollar på family guy! det spelar igen roll vilket humör man är på man blir alltid så sjukt glad av det haha. Idag har jag inte gjort så mycket jag har städat, tvättat och lagat mat, känner mig ganska duktig om jag får säga. Nu skall jag sätta på ett nytt avsnitt av family guy sååååååå hejsvejs!!!!!
2 Oktober

 

Har precis varit ute och umgåtts med en friend till mig, nu skall jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig lite lätt tills senare, för innan kvällen skall jag åka till nått lek och bus land med mina nära och kära så Robin och Willma kan få leka av sig, efter det skall vi iväg och handla sedan får vi se vart kvällen leder mig har lite olika alternativ för en lyckad kväll att välja mellan, hörs sen!

 

 


RSS 2.0