Dagens myslåt


måndag









Första bilden är tagen på bubblor andra är på Stacy och tredje är på lilla Willma min systers charmtroll. Idag har det varit en dag full med lycka, slutade dock skolan klockan halv 3 vilket är endå ganska tidigt men att komma hem och har besök ifrån en sån här liten tös så får man absolut inte sitta still haha.


Det har varit en jävla dag om jag får säga haha, nu skall jag lägga mig ner i sängen för jag har världens huvudvärk jag äger ju tyvärr ingen kamera för tillfället nu så allt jag skall ta en bild på kommer nog bli en kamera bild (Y) men det får ni nöja er med har ju inte tagit kort på örhängerna och sånt som jag skulle för helgen inte blev som den skulle, men vi hörs imorgon igen! Kram




söndag

Här har ni en mys låt av Kelly Rowland i inlägget under, en friend till mig länkade den idag och den har varit på 24/7 sedan dess, angående bloggandet dom senaste dagarna så har jag inte orkat blogga för jag har mått lite dåligt av personliga skäl, men jag lovar att försöka bli lite bättre på det fast jag är så jävla lat.
Nu är det som sagt söndag igen och hela helgen som sagt så har jag  inte gjort något alls för jag har inte mått helt okej, idag städade jag lite och sånt där tråkigt som man brukar ta och göra på söndagar, imorgon börjar jag skolan klockan 10 vilket är så skönt, nu skall jag lägga mig i sängen med min sprite som står och väntar nerkyld i kylskåpet och titta på Two And A Half Men. Ha det kanoners gott folk!!!

kelly rowland

cause everything's beautiful when you're looking through rose colored glasses

23 september 2010




Idag började jag skolan 08.20 och skall sluta 13.20 men vi slutar alltid klockan 12.50 för sista lektionen vi har är gymnastik. Efter skolan åkte jag och köpte två par mysiga örhängen, skall ge er en bild på det imorgon tyvärr får det bli bra med mobil bild för min pojkvän har ett jobb han skall till Göteborg imorgon och fota ett bröllop.


Imorgon slutar jag 11.00 som varje fredag otroligt skönt måste jag säga! men vet fatkiskt inte vad som kommer hända har inga direkt planer för fredagen men hoppas på något kul. Ni får en bild på kate Moss till detta inlägget bara för att hon är sådär snygg så man får ont, så nu iallafall skall jag hoppa ner i sängen och kolla på two and a half men med lite kvällsmat brevid hehe! hejsvejs





21 September 2010








Har handlat lite gott för ikväll kommer min pojkvän och vi skall kolla film och bara mysa, andra bilden är på min katt för hon såg så söt ut när hon sov och tredje bilden är på min outfit idag, leopard leggings, grön skjorta, och ett mörkbrunt trä halsband till det hade jag mina kängor ifrån Skopunkten.


NU! vettni skall jag in i duschen och sedan laga lite mat hade jag tänkt och invänta jakob, så vi hörs senare eller något sånt Kram!



NEW

 

Är supernöjd med skorna, använde dock dom idag och vi hade "en dag ute i skogen" som läraren hade glömt nämna (Y) så dom är lite halvt leriga så får ordna det idag, allt är inköpt igår!

 


just nu

Just nu ligger jag och min pojkvän hemma hos mig och skall alldeles strax sätta på en film, första blir någon som heter Knight and Day filmen efter det heter why did i get married too, får hoppas dom är bra kan ju återkomma med det imorgon. Bilden har min pojkvän tagit innan det är min myskatt som ligger och sover här i min säng med oss. Vi höres Kram!

ja men tjena




Idag är nog en sån där dag då jag bara kommer ligga inne och kolla på film, kvällen igår var väldigt lyckad. Men först skall jag duscha och massa sånt där, för min bror och hans flickvän kommer hem till oss idag på middag. Jag gick hem ifrån tosseryd igår många vet inte hur långt det är men det är en jävla bit och gå i nya klackar är inte det bästa man kan göra idag har jag ont i fötterna som fan! men vill man vara fin får man lida pin eller hur?

Ikvällen idag som sagt tror jag blir lungn efter gårdagens dricka, jag hoppas ni hade en bra fredag med? och vad skall ni göra för kul ikväll? vi hörs senare Kram



new in my closet


Skor från H&M

Jacka från H&M

backpack från Gina

Linne H&M

Klänning H&M

Klänning H&M

Kavaj secondhand

H&M

H&M

ringen till väster är från Indiska andra från Glitter


Det mesta av det har jag handlat i slutat av förra månaden men har varit allt för lat för att lägga ut bilder på det. Det som jag köpte idag var skorna från H&M, Jackan och den svarta klänningen från H&M också, som ni märker handlar jag nästan bara på H&M. Nu fick ni även en ganska synlig bild på min favorit kavaj dock ser den glansig ut på bilden vilken den inte är ett dugg. Båda ringarna ni ser här ovan har redan blivit fula och jag köpte dom för ungefär 2 veckor sedan (Y) gött det är så kul att köpa smycken när det blir så. Någon som har tips om vart man kan hitta korsörhängen? har letat som ett djur i alla affärer jag vet att det går beställa vet massa sidor men vet inte om jag orkar beställa dom.


Just nu sitter jag och väntar på att klockan skall gå lite för idag blir det middag hemma hos anton alltså kräftskiva, sedan blir det alkohol för hela slanten, Vad skall ni göra en fredag som denna ? kram


True Colors

 

 


Systerysters charmtroll









H to the e to the j



Gårdagen var väldigt trevligt vettni, när jag kom hem var jag hur slut som helst men inte fick jag gå och lägga mig och ta det lungt det var en ung dam vid namn Willma på besök hos oss, mitt lilla charmtroll. Min syster bjöd på pizza och sånt där gott, tänkte även lägga ut nån bild på henne som jag tog.

Åkte inte till skolan i dag för min mage gör ont som in i bomben, men jag måste ner till knalleland för att köpa en klänning eller nått tills ikväll men inte nog med att man har magont nej då skall det spöregna (Y) kul bjuder på en bild sen förra helgen. Vad skall ni göra ikväll? Kram



eh m

Har slutat skolan precis har haft en ganska skön dag, dock känner jag mig som en dränkt katt, har ju inte regnat lite idag. Nu sitter jag hemma hos Golle med Dzenita vi skall röka vattenpipa senare kommer fler damer på besök, skall bli mysigt.

Imorgon är det fredag då slutar man vid 11.00 skönt för vi har rätt så slappt schema... nu skall jag tända kolen till pipan kanske kommer in någon bild på bloggen senare. haregöttheei! tänkte även länka golles blogg så där har ni den. Tycker ni skall kika in http://gollish.blogg.se/








cut the crap



Tills gnistan i dina ögon försvinner och tills strykan i dina ord tynar bort, allting förblir i obalans.




Just nu sitter jag i photoshop och fixat lite saker, idag är det söndag och jag har gjort ingenting absolut ingenting har kollat på hela säsong 3 av O.C och käkat thai. Ikväll skall jag göra min matte läxa. ni får även ett smakprov på hur jag såg ut igår innan jag och mina tjejer skulle på lokalfesten som en kompis hade men det blev inte som vi hade tänkt. nu vidare till läxorna, hejsvejs



7 september 2010








Nu är jag hemma ifrån skolan, eller det har jag varit en stund har hunnit käka mammas goda köttfärslimpa med potatis, sallad, lingon och hennes otroligt goda egna brunsås! som hon hade lagat innan hon for iväg till sitt jobb. På bilden här nedan ser ni även min tv där precis ett O.C avsnitt är slut kan inte sluta kolla är helt fast.

Det jag hade på mig idag var en svart långklänning ifrån H&M, tröjan eller koftan är också från H&M och ett mörkbrunt halsband med massa trä saker som inte syns sitter runt halsen ifrån MQ (är så bra på att förklara saker) det vet mina nära och kära om haha men ni kan se halsbandet i nått inlägg här nedanför för jag hade på mig nästan samma kläder här om dagen när jag och min gubbe hade lagat mat. Nu skall jag iväg hem till min pojkvän vi skall nog ut och kanske fota naturen lite eftersom solen skiner och gör vi inte det så gör vi väl nått annat haha. Take Care! Puss





6 september 2010

Idag började jag skolan klockan 10 vilket jag gör varenda måndag, tur det annars hade jag aldrig kommit upp för jag är absolut ingen morgon person.

Jag hade bara två lektioner sen hade jag tid hos tandreglering för att byta ut tandställningen på övre sidan och få en på nedre, ganska bra på att förklara sånt här men när jag kom fram visade det sig att dom hade något fel i systemet så jag fick bara byta ut ståltråden som jag kallar det som sitter i tanställningen och fick inte en tid förens i november angående nedre tänderna för att dom inte hade någon tidigare tid, är sjukt sur för vill på med allt så jag kan bli av med allt igen.

Har även massa nytt i garderoben som ni inte sett än, köpte lite småsaker idag som jag hoppas på att jag skall orka ta kort på imorgon. Nu skall jag sussa gott fast inte riktigt än först lite O.C! Kram






bara för hon har mysrösten


cha cha bloggään







Nu har jag och min pojkvän precis lagat wook! magen kurrar och är konstig sen gårdagens alkohol, så nu skall vi sätta oss till bords och äta hoppas det smakar gott.

Kvällen får vi se vart den leder skall nog bara vara med Jakob, sista bilden är en snabb kik om vad jag bara har slängt på mig idag inget speciellt och inget sådär snyggt men enkelt och skönt. Ha det kanoners ikväll people! Kram




RSS 2.0