ps3


på MAX


idag på second hand

dessa snyggingar kostade bara 125kr
20kr
Smyckeskrin 20 kr
prydnads skål 125kr
Jag hittade lite fynd idag på second hand! blev riktigt nöjd faktiskt. Idag har jag enbart varit med Jenny, vi drog och käkade hamburgare på MAX och sedan gick vi i affärer, sedan har vi suttit spikade framför mitt jävla PS3 haha hela kvällen. Nu är jag sjukt trött så ska snart gå och lägga mig för skall upp tidigt imorgon. Kram

tävling

Nu är det så att det är tävlingar på gång igen och denna gången har ni chansen att vinna ett valfritt smycke så det ni gör är att gå in på länken här -> http://nextobsession.blogg.se En vinnare dras nästa söndag (13/3-11) alltså dagen efter jag fyllt 18 då jag kommer ligga i min säng med säkerligen en go huvudvärk ;)
Bild: nextobsession.blogg.se

smink tips

Börja med en Primer för att få den där släta fina hyn innan applicering av foundation minska synligheten av fina linjer och porer! dessa fungerar bra tycker jag och finns och köpa på Make Up Store för 215 kr.
Jag har verkligen jätte mörka ringar under ögonen som är jätte svåra att få bort med en vanlig foundation den här produkten kallas Cover All Blue så vad denna gör vilket redan många kanske vet är att den tar bort de mörka partierna under ögonen eller valfritt ställe där man är mörk!  kostar runt 165 kr.
En Eyeprimer används under ögonskugga för att få skuggorna att hålla. Eye Primer är het transparent och fungerar därför ovanpå concealer eller foundation. Man får en mycket jämn och fin bas innan ögonskuggan appliceras. Skuggan blir mer hållfast. Låt Eye Primern torka en liten stund innan skuggan läggs på.
En ögonbryns kniv formar dina ögonbryn snabbt och fint, använd alltid kniven i medhårs riktning! dessa tar bort allt stubb som börjat växa ut på ett snabbt sätt. Jätte bra är dom kostar väl ca 59 Kr! Finns på Cubus eller Make Up Store.

Alexander Wang Fall 2011 New York Fashion Week

He did it again

fotografering på moi

några av bilderna vi tog på mig va

Weekday


RSS 2.0